Maatwerk voor keukens

Maatwerk voor badkamers

Maatwerk voor uw interieur

VDB Productions: maatwerk West-Vlaanderen

 

Maatwerk voor keukens, badkamers, meubelen …
regio West-Vlaanderen

Bent u als particulier op zoek naar iemand die uw idee kan uitwerken? Bent u architect en zoekt u een betrouwbare partner voor uw klanten? Dan kan u rekenen op VDB Productions, voor al uw maatwerk Roeselare, West-Vlaanderen. Met meer dan 18 jaar ervaring kunnen wij uw plan realiseren. Of het nu gaat om een standaard kast of een golvend meubel, wij hebben de oplossing voor uw keuken, badkamer en volledig interieur. Zoekt u een vakman in regio Roeselare voor uw maatwerk?
Contacteer ons vrijblijvend

Onze realisaties worden hoofdzakelijk uitgewerkt in solid surface (corian),hout of volkern (trespa/ HLP), dit omdat deze materialen, zeker voor keukens en badkamers, grote voordelen kennen. Het hout (MDF, spaanderplaat, multiplex …) wordt meestal bekleed met laminaat of fineer. Indien u nog geen keuze gemaakt hebt omtrent het materiaal staan wij u bij met advies. Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Vaak speelt het finaal gebruik een rol. Wenst u met golvende vormen te werken dan kiezen we voor corian, is het hygi├źnische aspect van groot belang, dan kiezen we voor volkern. Maak een afspraak en wij komen tot bij u in Roeselare om de mogelijkheden samen met u te bekijken.

Ons atelier in Kuurne, nabij Roeselare, is volledig uitgerust voor het uitvoeren van grote werken. Maar ook kleine producties voeren we met veel plezier en precisie uit. U kan bij ons terecht voor uw volledig interieur op maat, maatwerk voor uw keuken of badkamer maar ook voor 1 tafel, kast of ander meubel.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of voor een vrijblijvende offerte, uiteraard is ook deze maatwerk!

Meer dan 18 jaar ervaring

Advies op maat van uw project

Uitgerust machinepark

Gekwalificeerd personeel, zelfwerkend zaakvoerder