Trespa Volkern

Ook Trespa Volkern is, net als Corian voor solid surface, een merknaam. In de volksmond spreekt men vaak over Trespa volkern wanneer men spreekt over volkernplaten. Ook onder de naam HPL of High Pressure Laminate is het product gekend.
Het zijn harsplaten gemaakt van een thermo hardende kunststof. Deze platen worden onder hoge druk geperst wat hen hun stevigheid heeft. Nadien worden ze bekleed met een zeer duurzame afwerkingslaag die uit heel veel kleuren gekozen kan worden. Afhankelijk van de toplaag zijn de platen meer of minder waterdicht, vuilwerend, antibacterieel … en dus geschikt voor gebruik in natte ruimte zoals badkamers en keukens. U kent ze vast wel van openbare ruimtes, vaak gebruikt in kleedkamers van zwembaden, ziekenhuizen … 

Grote kleurkeuze

 

Hygiënisch

 

Kras- slag- en stootvast

 

Lange levensduur

 

Zowel voor binnen als voor buiten

 

Trespa Volkern kan zowel gebruikt worden binnenshuis als buitenshuis. Ook als gevelpaneel of balkonbekleding wordt het vaak toegepast. Dit toont de stevigheid en duurzaamheid aan. Volkernplaten zijn kleurvast, kras – en stootbestendig.

Dankzij hun gladde structuur zijn volkernplaten ook gemakkelijk in onderhoud en dus hygiënisch. Daarom worden ze vaak gebruikt als laboratoria, zwembaden, winkelruimtes maar ook als keukenblad, in douches …

Net als voor solid surface kiest VDB Productions ervoor te werken met verschillende merken, onder meer Polyrey en Print. We kiezen steeds voor de beste producten aan de beste prijs.

Wij werken zowel voor particulieren, aannemers als architecten, twijfel dus zeker niet om
VDB Productions te contacteren met uw specifieke vraag of plan!