Solid surface

U droomt, wij maken

Met solid surface (merknaam Corian) is alles mogelijk. Niet alleen recht vormen maar ook golvende vormen, ronde vormen en organische vormen kunnen probleemloos en naadloos gemaakt worden. Een bad op maat, een badkamermeubel met unieke wastafels, een douchebak, een keukenblad met ronde hoeken… het is allemaal mogelijk. En daarbovenop kan u ook de kleur volledig vrij kiezen. Effen kleuren zijn mogelijk als ook kleuren die natuursteen, beton … nabootsen.

Solid Surface is de verzamelnaam voor composietmaterialen die in de massa zelf gekleurd zijn.
Solid Surface bestaat uit 2 bestanddelen:

  • Aluminiumhydroxide, verleent het materiaal een grote stijfheid en zorgt er ook voor dat het beter hittebestendig is dan andere kunststoffen.
  • Acrylaat en/of polyester, zorgt voor de flexibiliteit die ervoor zorgt dat het materiaal goed verwerkbaar is, een hoge slagvastheid kent en duurzaam is.

 

Naadloos

Golvende vormen

Vochtbestendig

Grote kleurkeuze

Herstelbaar

    De vrijheid in vormen en naadloosheid maakt het materiaal uitermate geschikt voor keukens en badkames, ruimtes waar hygiëne en gemakkelijk onderhoud heel belangrijk zijn. Zo kan VDB Productions een naadloos werkblad maken in uw keuken of een wastafels zonder naden. 

    VDB Productions werkt met verschillende merken maar kiest steeds voor de beste producten aan de beste prijs. Ondermeer Corian, Kerrock, Avonite en Staron zijn kwalitaiteve merken solid surface waarmee wij aan de slag gaan om uw project te realiseren.

    Wij werken zowel voor particulieren, aannemers als architecten, twijfel dus zeker niet om VDB Productions te contacteren met uw specifieke vraag of plan!